Οδηγίες προς τους γονείς και μαθητές

                                                                                                                                                 ΚΑΤΟΥΝΑ 17/3/2020

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορωνοϊού το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενεργοποιεί ψηφιακά εργαλεία που θα επιτρέψουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία και επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών. Γι αυτό το σχολείο μας παρακαλεί τους γονείς – κηδεμόνες και τους μαθητές του, να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες του Υπουργείου που σας επισυνάπτουμε και να προβούν σε τρείς βασικές ενέργειες:

Α΄ Για όσους γονείς δεν έχουν δημιουργήσει email να το κάνουν και να το γνωστοποιήσουν στον Δ/ντή του Σχολείου στέλνοντας email στο σχολείο μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

B΄ Εγγραφή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://register.sch.gr/students ώστε οι μαθητές να μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην σύγχρονη και ασύγχρονη διδασκαλία και στις ψηφιακές τάξεις του ΠΣΔ (π.χ. e-class, e-me). Ο μαθητής θα δίνει στη φόρμα εγγραφής τα στοιχεία του, όπως αυτά αναγράφονται σε έλεγχο προόδου τριμήνου. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζει τον Αριθμό Μητρώου, μπορεί να τον αφήσει κενό.

Γ΄ Οι γονείς να επικαιροποιήσουν το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας με το σχολείο, στέλνοντας email στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου μας, ώστε να μπορούν να δεχτούν ανά πάσα στιγμή sms για οτιδήποτε χρειαστεί. Για διευκόλυνση της διαδικασίας, το μήνυμά σας να έχει την παρακάτω μορφή:

Ονοματεπώνυμο γονέα/ κηδεμόνα:..............................................

Ονοματεπώνυμο μαθητή:......................................................

Τάξη:........................

Email:.......................

Κινητό……………………..

Παρακαλείστε να ενημερώνεστε για ότι νεότερο στην ιστοσελίδα του σχολείου μας http://gym-katoun.ait.sch.gr/

Διαβάστε τέλος την εγκύκλιο που έστειλε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Ο Δ/ντής

Αλεξανδρής Θεόδωρος (ΠΕ88.02)

Πατήστε τους συνδέσμους:                  Έγγραφο1

                                                             Εγκύκλιος

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - ΑΡΧΙΚΗ

The site of Greek Ministry of Education and Religious Affairs