Αγιασμός Σχ.Έτος 2020-2021

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου 2020 στο σχολείο μας.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε  Χαιρετισμός από τον νέο Διευθυντή του Σχολείου, κ. Τσούνη Φίλιππο:

 

"Αγαπητοί μαθητές

 

Οι καθηγητές σας και εγώ , ως νέος Δ/ντής του Σχολείου, σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά.Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τους μαθητές της Α΄τάξης και τους βεβαιώνουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

 

Εμείς οι δάσκαλοί σας, και μαζί μας οι γονείς σας , ο Δήμος και οι κρατικοί φορείς θα αγωνισθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να σας προσφέρουμε το καλύτερο. Χρειάζεται όμως-το ξέρετε- και ο δικός σας αγώνας, η δική σας σκληρή προσπάθεια , γιατί τίποτε δεν πετυχαίνουμε χωρίς αυτά.

 

Το σχολείο προσφέρει πάντα στους μαθητές γνώσεις και εμπειρίες, αναπτύσσει το ψυχικό τους και συναισθηματικό κόσμο. Καλλιεργεί επιπλέον κι άλλες αρετές , όπως είναι η υπευθυνότητα , η κοινωνική ευθύνη και η ανθρωπιά.

 

Ειδικά φέτος αντιμετωπίζουμε όλοι το πρόβλημα της πανδημίας και του κορωνοϊού.Για σας τα παιδιά είναι λιγότερο προσωπικό πρόβλημα ,δεν κινδυνεύετε, όπως κι όλα τα παιδιά και οι έφηβοι. Περισσότερο είναι μια πρόκληση , μια ευκαιρία να αποδείξετε με τη στάση σας ότι είστε υπεύθυνοι, προσεκτικοί, με ενδιαφέρον και ευαισθησία για την υγεία και προστασία των άλλων, των μεγαλύτερων .Κι είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος αυτής της περιπέτειας που χρωματίζει τη φετινή χρονιά θα είστε και γεροί και καλύτεροι άνθρωποι, αυτό δηλαδή που πάντα επιδιώκει το σχολείο

 

Σας ευχόμαστε και πάλι καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!"